Tietoa sivustosta Maidenliput.fi

Maidenliput.fi on aktiivisesti ylläpidetty ja päivitetty verkkosivusto, jonka tavoitteena on tarjota paras yleiskatsaus ja resurssi maailman lipuista.

Tämän verkkosivuston lippuja on käytetty uutislehdissä, verkkosivustoilla, ohjelmistoissa, mobiilisovelluksissa ja opinnäytetöissä yli 15 vuoden ajan. Eräs erinomainen tutkimus, jossa Flagpedia.netiä (tämän sivuston englanninkielistä versiota) käytetään ensisijaisena lähteenä, on Mikä on isänmaallisin väri osoitteessa Time.com.

Tämän verkkosivuston kirjoittaja ja pääylläpitäjä on David Krmela, useiden opetussivustojen perustaja ja Tšekin veksillologisen yhdistyksen jäsen.

viimeinen päivitys 2. 1. 2024

Kansalliset liput mukana

 • Kaikki 249 maata, jotka kuuluvat ISO 3166-1 -maakoodeihin
 • Kosovo koodilla XK, joka ei tällä hetkellä kuulu ISO 3166-1 -standardiin, mutta jota monet organisaatiot (IMF, SWIFT, Euroopan komissio) käyttävät väliaikaisesti
 • Yhdistyneen kuningaskunnan yksittäiset maat (ISO 3166-2:GB):
  • Englanti GB-ENG
  • Pohjois-Irlanti GB-NIR
  • Skotlanti GB-SCT
  • Wales GB-WLS

Huomautukset

Joillakin mailla on epävirallisia lippuja. Niitä käytetään useammin kuin virallisia lippuja, ja ne vastaavat myös emojia:

Useilla osavaltioilla on sama lippu kuin toisella osavaltiolla:

Lähde

Lippukuvat perustuvat vektoritiedostoihin osoitteesta Wikimedia Commons. Saamme automaattisesti ilmoituksen Wikimediassa tehdyistä muutoksista ja tarkistamme ne manuaalisesti ennen käsittelyä.

Lisenssi

Lippukuvat ovat saatavilla vapaina teoksina (tekijänoikeuksista vapaita). Ne ovat täysin vapaita ei-kaupalliseen ja kaupalliseen käyttöön. Voit myös ladata kaikki liput.

Ota yhteyttä

Onko teillä jotain keskusteltavaa? Lähetä sähköpostia osoitteeseen info@flagpedia.net tai käytä yhteydenottolomaketta.